Vi söker Projektledare

Som projektledare hos oss kommer du vara högst delaktig i vårt arbete framåt, du kommer ha ett helhetsansvar och leda projekten. Du är projektetansvarig och planerar, driver och avslutar projekt i enlighet med vår verksamhetens kvalitet, miljö- och arbetsmiljlöpolicy.

Vi ser gärna att du som söker har en erfarenhet på 3-5 år i branschen, din personlighet och sociala kompetens är av lika stor vikt då vi arbetar för att förändra branschen, du ska vara en driven person som utmanas av att tänka nytt. Erfarenheten du har med dig är goda kunskaper i byggnaders konstruktioner, ett bra arbetsmiljötänk och god ekonomisk kunskap.

Du som söker är en ansvarsfull person som är redo att anta nya utmaningar och vill vara del av en företagskultur som är nytänkande och som värderar ett gott arbetsklimat där du leder medarbetarna i ditt team framåt mot företagets gemensamma mål samt i projekten.

Tjänsten kan innebära resor då vi är etablerade i hela landet.

Kompetens:

BAS P, BAS U

Entreprenad juridik är önskvärd.

Kan läsa och förstå A & K ritningar

Körkort

 

Svenska i tal och skrift goda kunskaper i engelska Tal.

Datavana.

Är du den vi söker? Skicka in ditt CV till Thomas Gottlind thomas@lotusab.se eller ring 08-530 343 45

 

Vi söker Maskinister inom Rivning

Just nu söker vi ett antal maskinister, vi ser att du som söker har 2-5 års erfarenhet, gärna med höjdrivningsvana och goda kunskaper i byggnaders konstruktioner.

Vi anser att erfarenhet bidrar till ett högre säkerhetstänk samt ökad trygghet i att leverera kvalité och arbeta miljömedvetet. Du ska kunna arbeta självständigt och vara lösningsorienterad men även vara en del i arbetsteamet och bidra med god samarbetsförmåga då vi inom *Lotuskoncernen värdesätter arbetsklimatet och arbetsmiljön, hos oss ska man trivas och att gå till jobbet ska vara kul.

Tjänsten kan innebära resor då vi är etablerade i hela landet.

Kompetenskrav;

Körkort

Förarbevis

Är du den vi söker? Skicka din ansökan till Thomas Gottlind, personalansvarig på thomas@lotusab.se eller ring 08-530 343 45

*I Lotuskoncernen ingår, Lotus Maskin & Transport AB, Rivners AB, Rivab i Göteborg AB, Ak Schakt AB, Rivners Sanering AB, Rivners Håltagning AB och Lotus Maskin & Transport OY.

Kontakt

E-post info@rivners.se
Telefon 08-448 30 50

Adress

Rivners AB
Box 2011
144 02 RÖNNINGE

Facebook